mynewspapers.net

Hur man ladda ner böcker till en iPod

Hur man ladda ner böcker till en iPod


Som en mediaspelare stöder iPod olika format för att ladda ner böcker till din enhet för bärbara läsning. Från och med juni 2010 blev programmet iBooks från Apple tillgänglig för iPod Touch-användare. Amazon Kindle ansökan om iPod Touch släpptes 2009. Om din bok är formaterad som en PDF-fil, ladda ner PDF läsa ansökan om din iPod Touch. Förutom e-böcker, kan ljudböcker överföras till någon modell av iPod via iTunes-programmet.

Instruktioner

• Använd den App Store på din iPod Touch ladda ner och installera programmet iBooks. Tryck på knappen hem att återvända till huvudmenyn, och knacka på ikonen "iBooks" på din iPod Touch skärm att köra programmet. Om "Sync" knappen visas i ett popup-fönstret, tryck på den för att synka dina bokmärken och anteckningar i din iTunes Store-konto.

• Knacka på knappen "Store" i det övre högra hörnet av skärmen för att tillgång till iBook butiken. Trycka på "Bläddra"-knappen längst ned på skärmen för att söka efter böcker efter kategori eller klicka på "Sök" för att hitta en specifik titel eller författare. Knacka på bokens titel du vill hämta.

• På informationsskärmen som visas nästa, tryck på knappen som visar bokens pris. Knappen ändras så för att säga "Få bok." Knacka på knappen "Få boken" och ange ditt iTunes kontolösenord för att starta hämtningen. Boken kommer att lagras i ditt iBooks-program.

• Använda programmet App Store på din iPod Touch ladda ner och installera programmet Kindle. Knacka på ikonen "Kindle" på din iPod Touch hem skärm att köra programmet. Knacka på knappen "Få böcker" i det övre högra hörnet av skärmen.

• Tryck på "Bläddra böcker av kategori," eller knacka på sökfältet och ange text för att hitta en bok av titel eller författare.

• Knacka på bokens titel. Klicka på "Köp nu med 1-Click" på informationsskärmen som visas. När du uppmanas ange ditt Amazon konto-ID och lösenord för att ladda ner boken till Kindle ansökan på din iPod Touch.

• Öppna programmet iTunes på din dator och anslut iPod-kabeln till datorns USB-port och dock connector porten på undersidan av din iPod. Om du använder iPod Shuffle, placera iPod Shuffle på dockningskontakten och Anslut USB-änden av dockningskontakten till datorns USB-port.

• Klicka på "File" överst i iTunes-programmet och välj "Ny spellista". Namnge spellistan "Ljudböcker," och dra och släpp ljudböcker från avsnittet musik i iTunes-biblioteket till ljudböcker spellista i iTunes' bufferten. Programmet iTunes kommer att kategorisera din ljudbok som en sång, och därför kommer att inkludera den i avsnittet musik i ditt mediebibliotek.

• Klicka på fliken iPod i iTunes sidofältet, finns under avsnittet enheter och klicka på fliken "Musik" överst i iTunes-fönstret. Klicka i rutan bredvid "Synka musik" och på "Hela musikbibliotek" eller "valda spellistor, konstnärer eller genrer." Om du väljer det senare alternativet, klicka i rutan bredvid "Ljudböcker" i avsnittet spellista.

• Klicka på "Apply" Synkronisera ljudbok till din iPod. Klicka på utmatningsknappen bredvid fliken iPod att koppla från iPod från datorn. Ljudboken kan hittas av låttitel på din iPod.

• Använda programmet App Store på din iPod Touch ladda ner och installera programmet GoodReader eller GoodReader Lite. GoodReader Lite, som är den fri versionen av GoodReader, tillåter endast ett litet antal PDF-filer på din iPod på en gång.

• Öppna programmet iTunes på din dator och anslut iPod-kabeln till datorns USB-port och dock connector porten på undersidan av din iPod Touch.

• Klicka på ikonen iPod Touch iTunes sidofältet och klicka på fliken Apps överst i huvudfönstret i iTunes. Klicka på fliken GoodReader under avsnittet fildelning och dra och släpp PDF-filen till mappen "Mina dokument" i avsnittet GoodReader dokument.

• Klicka på "Sync" och klicka på utmatningsknappen bredvid fliken iPod Touch Itunes's sidofältet till tryggt flytta iPod Touch från datorn.

• Knacka på ikonen "GoodReader Light" på din iPod Touch hem skärm att köra programmet. Knacka på fliken "Mina dokument" och på den PDF-filnamnet för att Visa boken.