mynewspapers.net

Hur man ladda ner Anime låtar i din mobiltelefon gratis

Hur man ladda ner Anime låtar i din mobiltelefon gratis


Anime songs är musik som skapats för japanska tecknade serier kallas Anime och brukar spela i början och slutet av dessa karikatyrer. Dessa låtar är vanligtvis pop eller rock låtar, många gånger sjungit och skapad av mycket välkända japanska artister. Om en person vill ladda ner dessa låtar och sätta dem på sin mobiltelefon, är det ganska lätt att göra det med ett gratis konto på en Anime music hemsida.

Instruktioner

• Hitta en anime music webbplats som har nedladdningsbara låtar. Det finns många, till exempel Gendou.com, tillgänglig på Internet. Shinji skapas specifikt för att ge anime songs och även där kan du begära låtar de inte har för närvarande.

• Skapa ett konto. De flesta musik webbplatser måste du skapa ett konto. Allt du behöver göra är att klicka på "Nytt konto" och skapa ett användarnamn och lösenord. Ange din e-post så att du kan registrera dig som användare. Logga in på ditt e-postkonto och läsa e-post skickas till dig. Följ instruktionerna i mailet du får för att slutföra din registrering på webbplatsen.

• Bläddra webbplatsen tills du hittar de låtar som du vill. Du kan söka efter specifika låtar du söker genom att använda sökrutan högst upp på sidan musik för nedladdning. Ladda ner låten genom att klicka på titeln på låten. Spara dina nedladdade låten till din valda hämtningskatalogen.

• Anslut din mobil till datorn genom att ansluta ena änden av USB-kabeln till telefonen och den andra änden till USB-porten på datorn. Kontrollera att din mobiltelefon är påslagen. Telefonen bör automatiskt synkronisera datorn och Visa dess lagringsutrymme under "My Computer"-ikonen.

• Dubbelklicka på "Min dator" och välj din synkroniserade mobiltelefon. Markera den mapp du vill kopiera din musik till. I ett separat fönster, öppna filen du har lagrat den nedladdade Anime musiken i. Markera de filer du vill kopiera till telefonen. Antingen klippa och klistra in eller dra och släppa filerna du vill kopiera till din telefons valda musik katalog.