mynewspapers.net

Hur man kreativt be en flicka på balen

Hur man kreativt be en flicka på balen


Balen är en Övergångsrit för tonåringar över hela USA, men det handlar inte bara om klänning och tux. Hitta rätt datum kan vara precis lika skrämmande, och när en kille bestämmer sig för vem han vill ta, kan hur man be henne vara lika viktigt som själva natten själv. Det ta brukar en liten bit av kreativitet, men de mer unika inbjudan, desto bättre chans flickan kommer att säga ett rungande "ja."

Instruktioner

• Skapa en tipspromenad. Dölja flera objekt i flickans bakgård, inklusive delar av godis och små anteckningar fylld med uppmuntran att hon nästan har hittat sin ultimata priset. Ge henne en karta att följa och se hennes upphetsning när hon följer leden. Låt den senaste dolda föremål vara den faktiska inbjuda, som kan stavas med alfabetet pasta att lägga till roligt.

• Skriv inbjudan på en liten bit papper och halka det i en lyckokaka. Lägg kakan i en kinesisk mat behållare du kan få på alla kinesiska avhämtning restaurang eller på en fest eller dollar store. Leverera den till flickans hus och säga till henne att hon måste öppna kakan omedelbart. Du kan göra en variant på detta genom att ta ut henne för kinesisk mat och be kyparen att glida bjuda in en cookie för dig.

• Be henne i skolan på ett sätt som är säker på att beundras. Linje gångvägen av högstadiet med skyltar, med varje tecken med ett ord om det som ingår i inbjudan. Sprayfärg bjuda på vindrutan på sin bil för alla att se, eller ge hennes ballonger eller blommor med en anteckning bifogad bjuda in henne till balen. Många tjejer har en offentlig visning som får henne att känna sig speciell.