mynewspapers.net

Hur man kör en vattenledning PVC

Hur man kör en vattenledning PVC


Kör en polyvinylklorid (PVC) vattenledning kan verka som en skrämmande uppgift till någon som har aldrig gjort det innan. Installera PVC-röret kan vara ett ganska lätt projekt, beroende på hur mycket rör du installerar och där du planerar att installera den. PVC-rör kan klippa till valfri längd och sammanfogade, vinklade eller dela upp med en mängd olika beslag. PVC-rör säljs i olika diametrar att passa dina behov. Processen att installera rör olika diameter är i princip samma.

Instruktioner

• Mät röret och markera den på den längd du behöver. Använd en handsåg eller power såg för att skära röret. Använd en mattkniv ta bort eventuella grader på röret.

• Kontrollera att röret passar in i röret passar perfekt in. Det kan vara nödvändigt att fil röret en liten mängd för en lämplig passform.

• Använd ett fint slippapper för att slipa den blanka yta från utsidan av röret, liksom insidan av montering. Ren någon damm eller skräp från röret och montering.

• Borsta flytande cementen på röret och på insidan av montering. Gå med i röret och passande omedelbart. Genom att vrida röret en fjärdedel turn inuti montering att sprida cement jämnt. Torka överskottscement från utsidan av röret och montering. Håll röret på plats under minst 1 minut. Vänta minst 1 timme innan rinnande vatten genom röret. I temperaturer kallare än-6.67 grader C (20 ° F), vänta 4 timmar före rinnande vatten genom röret.