mynewspapers.net

Hur man kör en Bar Business

Hur man kör en Bar Business


Kör en bar är en komplicerad uppgift. Det kräver omfattande tillsyn av personal, produkt, konsekvent fixtur rengöring och underhåll och lagerhantering. Oavsett begreppet (sportbar, cocktaillounge, vin och ost bar, öl trädgård, etc.), de underliggande principerna är desamma: lämplig utbildning av personal i kundtjänst, hälla tekniker och åtgärder, för att upprätthålla en balanserad register, rapportering tips och löner, bar-stöd (hålla isen lagerplatser fylld, ersätter sprit och öl som behövs), före timmar set-up och efter timmar städa.

Instruktioner

• Utbilda alla medarbetare i kundtjänst. Statistiskt, en första gången beskyddare utgör hennes första intryck av en verksamhet i mindre än 30 sekunder och anställda har mellan sju och 10 sekunder att hälsa inkommande kunder. Det innebär att kunder är alltid prioritet över andra aktiviteter. Kunder bör erkännas omedelbart och serveras snabbt efter införseln.

• Öva rationell lagerhantering. Inventering i en bar består inte bara av sprit, det innehåller även dryck servetter, glas, trivselrum leveranser, frukt, salt, garnering, etc., som nästan alla är förbrukningsmaterial och de flesta är gratis. Köpa sprit enligt faktiska försäljningsvolymer, inte enligt EOQ (ekonomiska orderkvantiteten---en metod för att köpa mer inventering för det uttryckliga syftet att få en bulk rabatt).

• Marknaden baren konsekvent. Gå till närliggande hotell, resorts, spas, stränder och turistfällor och dela ut reklammaterial varje vecka för olika specialerbjudanden: BOGOs (buy-en, få en gratis eller halv-off), ladies night, service industrin natt, halv-off väl drycker, etc. Marknadsföring måste göras konsekvent och rotera erbjudanden för att locka nya kunder och behålla nuvarande kunder.