mynewspapers.net

Hur man koppla Onstar i min Chevy Truck

Hur man koppla Onstar i min Chevy Truck


OnStar är en i fordon säkerhet och säkerhetssystem som erbjuder 24-timmars tillgång till rådgivare, en anslutning till katastrofbistånd och handsfree-ringer. En funktion av OnStar är fordonsdiagnostik, som överför data på viktiga system som lastbilens motor, krockkudde, låsningsfria bromsar, elektriska och OnStar system, samt mätarställning avläsningar och resterande olja liv. OnStar använder också GPS-spårning. Vissa användare hitta dessa funktioner vara ett intrång i privatlivet, uppväger fördelaktiga säkerhets- och funktioner som erbjuds av systemet. För detta eller andra skäl, kan en föredrar att koppla ur tjänsten OnStar alldeles.

Instruktioner

• Ring OnStar kundtjänst på 888-466-7827 och vänta med att höra en rad alternativ.

• Hoppa över de första tre alternativen, som är tjänster som tillhandahålls endast vid en nödsituation.

• Välj alternativet "6 - Avbryt prenumerationen" genom att trycka på nummer 6 på din knappsats. Detta kommer att placera dig på is tills kundtjänst är tillgänglig att ta ditt samtal.

• Ge kunden kundtjänst med dina kontouppgifter och säg till honom att du vill koppla från tjänsten OnStar i din Chevy truck.

• Försök inte dra säkringar eller koppla bort alla kablar från OnStar-modulen. I de flesta Chevy trucks är OnStar modulerna beläget under instrumentbrädan och bakom sidan passagerarkrockkudde. Inte bara är det svårt att komma åt, men drar fel säkringen eller skära fel tråd kan vara farliga för fordonet. Ringer och avbryta tjänsten kommer att vara tillräckligt för att inaktivera OnStar från att få diagnostiska uppgifter på din lastbil, samt information om din vistelseort. Det finns ingen anledning att justera ledningssystem av fordonet.