mynewspapers.net

Hur man kopierar & klistra in kartorMånga kartläggning webbplatser, till exempel MapQuest, rankas i topp 100 mest besökta webbplatsen. Utskrivbara kartor kan inte bara hjälpa dig få från en destination till en annan, men de också hjälpa dig att hitta alternativa vägar om du kör in i trafikstockningar. Med en karta kan hjälpa lindra spänningen av att resa till fjärran och utländska destinationer. Kopiera och klistra in kartor på ett annorlunda, ren dokument kan du skriva ut kartan och undvika slöseri med bläck på värdelös reklam och andra bilder.

Instruktioner

• Visa kartan och klicka på knappen "Print Screen" på tangentbordet. Av "Print Screen"-funktionen automatiskt kopiera kartan och att du kan klistra in den på ett dokument.

• Öppna "Måla" programmet från mappen "Tillbehör". Klicka på fliken "Arkiv" och välj Öppna kartan som du just har sparat.

• Klicka på ikonen "Sax" och klicka på kanten av mappade bilden. Dra den prickade, scissor linjen diagonalt till andra hörnet av bilden. Tryck på fliken "Redigera" och "Kopiera".

• Räkna ut var du vill placera kartan. Slutföra den klistra in genom att högerklicka på det område du vill placera kartan på och välja alternativet "Klistra in".