mynewspapers.net

Hur man kopiera låtar från iTunes till en CD

Hur man kopiera låtar från iTunes till en CD


iTunes är ett program som skapats av Apple som organiserar dina musikfiler och synkronisera dem med MP3-spelaren iPod. Du kan också använda iTunes som din primära mediaspelare och bränna låtar på en CD. Bränna CD-skivor med iTunes kan du göra egna blandade skivor som du kan lyssna på en CD-spelare.

Instruktioner

• Gå till Apples iTunes webbplats (se länk i avsnittet resurser). Klicka på knappen "Ladda ner iTunes" att ladda ner filen set-up. Dubbelklicka på filen för att öppna den och följ anvisningarna för att installera programmet.

• Öppna iTunes och klicka på "Arkiv"-menyn högst upp på skärmen och klicka på "Lägg till musik". Välj ditt musikbibliotek och klicka på "Lägg till" för att lägga till filer till iTunes.

• Klicka på "+"-tecknet i det nedre vänstra hörnet av iTunes-fönstret öppna ramen spellista. Dra filerna du vill vara på din CD till spellistans fönster. Använd det här fönstret för att placera låtarna till att brännas i rätt ordning.

• Sätt in den tomma CD i datorn.

• Klicka på knappen "Inställningar" högst upp i iTunes-fönstret. Klicka på menyn "Avancerat" och klicka på "Burning" att öppna fönstret brinnande.

• Klicka på den nedrullningsbara menyn bredvid "Önskad hastighet" och välja hastigheten på din brännare. Om du inte vet din brännare hastighet, klicka på "Bästa möjliga." Klicka på "Audio CD" under "Disc Format." Klicka på "Bränn skiva" i det övre vänstra hörnet av skärmen för att bränna CD.