mynewspapers.net

Hur man kopiera en hårddisk i windows xp

Hur man kopiera en hårddisk i windows xp


Uppgradera din hårddisk till en större och snabbare enhet kommer att vara mycket enklare om du klona din gamla enheten och överföra bilden till den nya. Klon mjukvaran gör en bild av din nuvarande disk och monterar bilden till din nya enhet. Detta ger dig en partition på den nya köra identisk med den gamla enheten och hindrar dig från att behöva installera om Windows XP och alla program. Flera gratis program klarar av kloning din gamla disk.

Instruktioner

• Ladda ner makro reflektera fri version 4.2. Starta programmet efter du installera den och välj "Skapa en Backup bild av en hel disk eller markerade partitionen/partitionerna" på den första skärmen. Välj "Full" och välj din plats att spara filen dubbletter. Du behöver en annan hårddisk, en extern hårddisk eller flyttbara media om du inte har tillräckligt med utrymme på din nuvarande disk. Ange ett lösenord och kryptering nivå genom att klicka på "Avancerat" på den sista sidan och klicka på "Avsluta."

• Installera Miray HDClone Free Edition programvara. Klona din mindre enhet till en större genom att skapa en boot CD som kopierar din hårddisk till en ny. Skapa en ny partition med överblivna utrymmet eller använda programvara för att slå ihop det med den partition som HDClone skapad.

• Hämta och installera Acronis True Image WD Edition Software. Kopiera din källenhet till din nya Western Digital hårddisk och radera din gamla disk efter migreringen. Acronis kommer att skapa en startdiskett för viktiga filer du behöver i händelse av Hårddiskfel.

• Hämta DiscWizard. Installera DiscWizard och bifoga din nya enhet. Starta DiscWizard och vänta medan den analyserar din nuvarande disk. Välj alternativet "Klon" i menyn "Skiva verktyg" och arbeta igenom menyerna att klona din disk. DiscWizard fungerar med endast Seagate och Maxtor enheter.