mynewspapers.net

Hur man köper vetegräs frön

Hur man köper vetegräs frön


Kvickrot frön finns i ett flertal ställen på nätet som kommer att leverera dem direkt till dig. Du kan också överväga att köpa kvickrot frön lokalt i din stad från en hälsokostaffär. En fördel med frön är att de ska kunna pågå en lång tid, om de förvaras på en sval, torr plats. Frön du köper bör säga certifierad USDA organic, så får du maximal näringsämnen från soffan gräset när det växer.

Instruktioner

• Kom ihåg att köpa kvickrot frön i mängder som 11,3 kg. eller mer tenderar att spara pengar på lång sikt. Om du känner att du behöver konsumera en stor mängd av kvickrot under en tid, är det definitivt mer ekonomiskt att köpa frön i bulk.

• Överväga ett företag som Wheatgrasskits.com som hämtar frön från Washington state. Företaget säljs kvickrot frön i olika kvantiteter, från 227gr till 22,7 kg. Webbplatsen anges att dess ekologiska hård röda soffa gräsfrö har en underbar grobarhet. Om du vill köpa en full växande kit med brickor, utsäde och andra förnödenheter, säljs detta företag dem också.

• Wheatgrass mannen säljer väskor "Genesis" kvickrot utsäde varierar i vikt från 3.18 till 22,7 kg. Den produkt som företaget säljer är ekologiska. Webbplatsen innehåller instruktioner om hur man odlar din egen kvickrot; Det finns även andra tillbehör som du kan behöva.

• Gå till en lokal hälsokostaffär som jorden Fare om du vill köpa dina frön lokalt. Om du är på en budget, men hittar du bättre sparande online, när det gäller inköp av din kvickrot frön.