mynewspapers.net

Hur man köper svavel att bli av med ormar

Hur man köper svavel att bli av med ormar


Ormar har många fördelar, en som dödar råttor och gnagare. Tyvärr ormar sig ibland går överstyr och blir skadedjur. Det finns många olika typer av enheter och gifter för att bli av med ormar. En lösning som kan användas är att använda svavel pulver som stöter bort ormarna eftersom de inte gillar lukten. Svavel bör inte tillämpas i stora mängder eftersom det stannar i marken och kommer att hämma tillväxten.

Instruktioner

• Titta på gården noggrant för två eller tre dagar att bestämma vilka områden Ormarna lever i. Detta gör att du kan behandla bara det området i stället för hela gården. De flesta ormar sover under mitten av dagen och komma ut tidigt på morgonen eller i skymningen.

• Ta bort någon vatten källor från området som fat fullt av vatten eller fågel bad. Dessa tillhandahåller dricksvatten för ormarna och kommer att göra dem stanna längre.

• Köp svavel i pulverform vid ett hem förbättring butik eller Handelsträdgård. Svavel finns i avsnittet pest.

• Öppna svavel och sprida den i en linje runt området där det finns mest orm verksamhet att skapa en barriär. Raden bör vara ca 6 inches bred och stretch runt det område där du inte vill att ormarna framöver.