mynewspapers.net

Hur man köper sojabönor för kompletterande Deer Feed

Hur man köper sojabönor för kompletterande Deer Feed


Ett rådjur hälsa kan minska i områden eller ibland där mat källor är knappa. Rådjur får ofta inte det protein som de behöver i dessa situationer. Utfodra rådjur sojabönor kommer att komplettera ett rådjur födosök diet och ge dem en tillräcklig mängd protein. Lägga till en matare med sojabönor till din fastighet kommer att locka dessa vackra djur.

Instruktioner

• Använda internet forskning gårdar som säljer grossist sojabönor för att hitta ett konkurrenskraftigt, bulk kurs. Hjortar föredrar rostade sojabönor, men obehandlad kan användas också. Ett rådjur kan äta upp till ett halvkilo sojabönor per dag. Köpa grossist, kommer att bulk sojabönor i stället för detaljhandeln sojabönor sänka dina foderkostnader betydligt.

• Köp sojabönor samt en lägre protein hjort foder, som torkad havre eller pellets, att göra en omfattande blandning. Köpa sammanlagt 90,7 kg sojabönor och rådjur flöde för att hålla dig upp till fyra månader.

• Blanda sojabönor med rådjur foder. Använda en del sojabönor och två delar deer feed. Lägg blandningen i en hjort feeder i ett område av din fastighet där rådjur är vanliga. Placera rådjur mataren i ett område som är synligt från ditt hem om du vill titta på rådjur. Placera inte mataren nära alla dörröppningar eller platser där människor eller djur ofta.