mynewspapers.net

Hur man köper silke blommor Partihandel

Hur man köper silke blommor Partihandel


Människor kanske vill köpa silke blommor partihandel så att de kan köpa blommor av deras val i bulk eller sälja dem för att göra en vinst. Sanna leverantörerna i grossistledet kan vara svårt att hitta om du inte vet var du ska leta. Tyvärr kommer att vissa leverantörerna i grossistledet, särskilt online-leverantörer, skryta med säljer sina blommor partihandel när faktiskt de bara rabatterade retail blommor. För att erhålla grossistpriser för silke blommor från legitima grossister, måste vara en registrerad företagare. Det finns vissa krav som du måste uppfylla för att få den äkta grossistpriser.

Instruktioner

• Se till att ditt företag är lagligt strukturerad. Grossister måste du fax i bevis för företagsägande innan de gör att du kan köpa deras produkter till grossist. Strukturera din verksamhet som enskild firma av att få ett företag licens från ditt skattekontor inkomster. Du kan införliva genom att lämna in bolagsordning som kan göras på din statssekreterare hemsida eller du kan hyra en advokat för att göra detta.

• Få en skatt ID-nummer. Den viktigaste faktorn i köper din grossist blommor silke är att ha en skatt ID-nummer. Ofta kräver att grossister du faxa din Tax ID certifikat för att bevisa att du är i branschen. Skatt ID-nummer, även känd som arbetsgivaren identifikationsnummer (EIN), är gratis och tillhandahålls av IRS. Besök hemsidan för IRS att ansöka online eller kan du kontakta en IRS agent över telefon att få din skatt-ID.

• Bestäm vilken typ av silke blommor du är intresserad av att köpa. Du kan bli intresserad i specifika silke blommor eller ett utbud av olika blommor. Vissa grossist företag specialiserar sig på silke blommor som replikerar blommor från specifika regioner eller platser runt om i världen.

• Hitta din Rekommenderad grossist genom att gå till grossist Florist och Florist leverantören Association(WFFSA). WFFSA har telefonnummer, namn och adresser till grossister som är registrerade i deras förening. Comparison-Shop när man talar med varje grossist eftersom de kan ha minimikrav för antalet blommor silke kan du köpa per beställning. Leverantörerna i grossistledet väntar dig att köpa sina blommor och sälja till ett pris så de brukar inte accepterar köp i små mängder.