mynewspapers.net

Hur man köper obehandlad mjölk

Hur man köper obehandlad mjölk


RAW eller "grön topp" mjölk är mjölk som inte har pastöriserad eller homogeniseras. Konsumtionen av obehandlad mjölk är ganska kontroversiellt med hälsokost fanatiker hävdar det kan stärka immunförsvaret och innehåller mer vitaminer och laktos-smälta bakterier än pastöriserad mjölk. Hälso-och sjukvårdspersonal anser risken att obehandlad mjölk kan bära patogener som är skadliga för människors hälsa för stor. Det är olagligt att sälja mjölk i UK butiker och stormarknader, om du vill prova det kommer ni att spåra upp ett mejeri nära dig.

Instruktioner

Hur man köper obehandlad mjölk från ett mejeri

• Logga in på din dator och öppna webbläsaren. Ladda antingen naturlig mat Finder karta för mejerier som levererar grön-top mjölk eller riktig mjölk eller Meetup webbplatser (se resurser) för en kataloglistning på mejerierna, torghandel och mjölk leveranstjänster.

• Kontakta ett mejeri eller leverans service från en katalog att ordna leverans av obehandlad mjölk eller gå och samla det direkt från gården.

• Besök en farmers' market i listan om du inte kan få mjölk som levereras. Jakt efter green-top flaskor av mjölk bland stånden.