mynewspapers.net

Hur man köper nödproviant

Hur man köper nödproviant


Lagra upp nödproviant är en viktig uppgift, särskilt om du bor i ett område som är utsatt för naturkatastrofer eller strömavbrott. Köpa nödvändiga akuta objekt är enkelt så länge du vet vad du behöver och hur mycket att köpa. Viktigt att komma ihåg när du handlar är att mat och dryck träffar så småningom upphöra, så du borde bara köpa så många som du behöver i absoluta nödfall.

Instruktioner

• Köpa flera stora plast baljor med lock. Dessa badtunnor rymmer nödproviant, skydda dem mot fukt och gör dem lätta att transportera om evakuering blir nödvändig.

• Gå till en camping store och köpa konserverade varor avsedda för långtida lagring, en konservöppnare, färdiga att äta måltider, uttorkad mat som kan tillagas genom att tillsätta vatten. Köpa mat för varje familjemedlem har en fem dagars leverans. Också köpa några Sterno burkar, som kan vara lit och används för att värma mat och vatten om det behövs vid en nödsituation. Köp tre gallon inkokt vatten per familjemedlem som ska användas för dricksvatten och sanitära ändamål vid en nödsituation. Se till att kolla dessa träffar regelbundet för att säkerställa att de inte löper ut.

• Samla ihop en batteridriven radio, tillräckligt ficklampor för varje familjemedlem, extra batterier, matcher, soppåsar, våtservetter och filtar. Artiklarna behöver inte vara nya, men de måste vara rena och i gott skick.

• Köp eller skapa en första hjälpen-kit som innehåller en over-the-counter smärtstillande medel, allergi läkemedel, bandage, antibiotisk salva, antibakteriella hand rengörare och någon föreskriven medicinering eller leveranser.

• Packa den mat och vatten i en plast badkar. Placera locket på badkaret och etiketten med en bit tejp och markören. Gör samma sak med de icke-livsmedel. Stapla baljor i ett svalt och torrt område, helst på översta våningen av bostaden nära alla viktiga dokument som kan behöva vidtas bör evakuering bli nödvändigt.