mynewspapers.net

Hur man köper Lambrusco Red Wine

Hur man köper Lambrusco Red Wine


Lambrusco vin är ett rött vin som såg sin storhetstid på 1970-talet. Det kan fortfarande njuta av idag. Allt du behöver göra är att bestämma vilken typ av Lambrusco vin är bäst för dig. När bestämt, finns det flera sätt att köpa vinet.

Söt eller torr?

Liksom de flesta viner levereras Lambrusco i två grundläggande varianter, söt eller torr. Söta viner är de som har haft tillsatt under jäsningen socker och smaka sötare. Torra viner har inte haft något tillsatt socker och är skarpare i smaken.

Som vin att köpa?

Lambrusco är lite annorlunda från andra viner. Till exempel, finns det bara en Pinot Noir-druvan. Lambrusco dock består av flera olika typer av druvor. Som ett resultat, kommer att ta reda på vilka Lambrusco du gillar bäst att prova. Smaka på några flaskor och anteckna de du gillar bäst.

Att göra din Internet inköp

Det finns många webbplatser för att köpa vin online. Trots några missuppfattningar är numera gör inköp via Internet både enkelt och säkert. De flesta webbplatser kommer helt enkelt be om ditt namn, adress och kreditkortsuppgifter. Några kan be dig att skapa ett konto med dem. Detta kommer förmodligen kräva en liten mängd ytterligare information och kommer att spara tid för framtida beställningar.

Köpa på en restaurang

Köpa Lambrusco på en restaurang är inte annorlunda från beställa något annat vin. Men försök att se till att den Lambrusco du köpa är faktiskt från Italien. (Mest vinlistor i restauranger kommer att identifiera ursprungslandet.) Detta är att undvika att köpa ett vin som säger att det är Lambrusco, men är i själva verket bara ett mousserande vin med skivbolaget Lambrusco. Efter en prisklass för £6 och uppåt per flaska rekommenderas.

Köpa från en butik

Köpa Lambrusco från en butik är liknande. Försök att se till att vinet är från Italien (fråga butiken assistenterna om du är osäker) och försök att hålla sig inom ett prisintervall på £6 och upp.