mynewspapers.net

Hur man köper kakaosmör

Hur man köper kakaosmör


Kakaosmör eller kakaosmör är det fett som har extraherats från kakaobönor. Det används i allt från kosmetika, choklad och tvål till garvning olja och krämer. Kakaosmör anses vara den ultimata fuktkräm och har använts på huden i hundratals år. Det är ett naturligt fett och smälter vid kroppstemperatur, som hjälper den absorberar in i huden. Här är hur man köper kakaosmör.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av kakaosmör produkt du vill. Det kommer i krämer, smör, krämer och tvålar. Några syftar åtstramande huden, andra vid massage eller återfuktande torr hud och att skapa en blank glans.

• Gå till apoteket eller leta efter produkter online. Palmer är det mest kända varumärket på marknaden. Andra exempel Aura Cacia, Ambi, Queen Helene, Johnson & Johnson och vaseline Intensive Care.

• Läsa etiketterna för att se vilken typ av konsekvens produkterna har. Vissa kakaosmör formler är en tjock kräm men jämna på som en gel.

• Välj mellan en tub, burk eller stick. Röret kan du helt enkelt klämma ut kakaosmör. Burken är lite stökigare eftersom du har att doppa fingrarna i den. Pinnen kan tillämpas direkt på huden, att hålla händerna fria för kakaosmör.

• Få en produkt som innehåller E-vitamin för extra konditionering. Palmer's Cocoa Butter foten Magic med E-Vitamin, till exempel blandar rent kakaosmör, vitamin E och andra mjukgörare att återfukta, jämna och mjuka grov hud.