mynewspapers.net

Hur man köper handväskor Designer grossist

Hur man köper handväskor Designer grossist


Att hitta den perfekta designer handväskan kan vara skrämmande och oftast mycket dyra. Dock kan du köpa de senaste mest chica handväskorna utan att spendera en förmögenhet: grossist. Köpa grossist kan dock vara knepigt om du inte vet vad man ska leta efter eller vart man ska gå. Du kan följa några tips om hur man köper en designer handväska partihandel.

Instruktioner

• Bestäm vilken designer handväskor du är intresserad av att köpa. Gör en lista över topp fem favorit nuvarande väskor så du kan ha en idé om vad man ska leta efter innan du börjar handla.

• Söka på nätet för en katalogiseringen av grossister i ditt område eller i landet i allmänhet. Vara beredd att resa en bit för att få det bästa priset på en äkta grossist handväskan.

• Ställ in en budget att spendera på din designer grossist väska. Räkna med att betala någonstans från 30-80% av detaljhandelspriset, beroende på var du köper din grossist från.

• Söka grossister som köper sina handväskor från överlager av små butiker. Gå till små butiker i ditt område och fråga vem de köper sina väskor från och om de säljer sina väskor till alla grossister som är seriösa.

• Köpa väskan designer grossist endast efter så mycket forskning som möjligt på där de bästa och mest autentiska påsarna kan köpas. Titta online på grossister som en sista utväg som du vill kunna se och hålla din handväska för att säkerställa kvalitet.