mynewspapers.net

Hur man köper en valutaomvandlareNär du arbetar i ett främmande land, finns det så många saker att hålla reda på, som språk och kulturella normer, att det kan vara svårt att känna att du är på toppen av allt. Resekostnader kan rasa över styr om du glömmer bort hur mycket du spenderar. Inom din budget är mycket lättare om man kan spåra priser i din egen valuta, vilket är enklare när du har en valutaomvandlare eller miniräknare med dig.

Instruktioner

• Kolla in eBay.co.uk till ett urval av elektroniska valuta-omvandlare mellan £1 och £20. Det finns flera modeller på marknaden. En Valutaomvandlare är verkligen en kalkylator, med ett par extra alternativ att effektivisera konverteringsprocessen. En miniräknare kommer att tjäna dig lika bra som en valuta omformaren vilja, så länge du vet förhållandet mellan konvertering för det land du besöker.

• Kolla in recensioner av digital valutaomvandlare på Amazon.co.uk eller liknande webbplatser. Många elektroniska valuta-omvandlare har också kapacitet bortom tabulering ditt nästa inköp på utländska. Vissa digitala översättare har också valuta konvertering kapacitet och detta är mycket dyrare än de som helt enkelt kör numeriska beräkningar.

• Prova att använda en miniräknare i stället. Om ditt resmål har en internet-anslutning, kan du spåra ändringar i valuta priser dag för dag och använda det numret i dina omvandlingar. Detta antal kanske inte korrekt för dig, men om din bank har en annorlunda kurs än den faktiska kursen för en viss dag. Många banker har en relativt statisk växelkurs och det kommer ofta skeva mot förmån för banken. Kontrollera att du är medveten om din Banks regler och priser. På så sätt kan du använda den som du faktiskt att betala när du dra tillbaka utländsk valuta för en mer exakt uppfattning om vad du verkligen spendera.

• Undersöka smartphone apps. Om du har en smartphone, kan köpa ett annat objekt som du vill lägga till din pack eller väska vara kontraproduktivt. Även om du inte kanske använder din smartphone för samtal under din resa, kan du fortfarande använda den för andra saker. Prova att använda kalkylatorn på telefonen eller ladda ner en viss valuta omvandlingen program att hålla koll på utgifterna medan de är utomlands.