mynewspapers.net

Hur man köper en riktig IQ-Test Online

Hur man köper en riktig IQ-Test Online


Letar du efter en legitim intelligenskvot (IQ) test på Internet presenterar ett minfält av webbplatser som erbjuder tester. Utmaningen är att hitta en riktig IQ-test som presenterar en korrekt scoring av kognitiva förmågor.

Traditionella IQ test

Traditionella testning för IQ utförs personligen av utbildad personal. Tester som Stanford-Binet Intelligence skalorna för barn omfattar delar som barnen måste manipulera medan en professionell bedömare registrerar resultaten av barnets handlingar. Hoagies' begåvade utbildning sida, en webbplats för föräldrar till begåvade barn, visar de primära testerna för kognitiva färdigheter för vuxna och barn, som inte erbjuder en online tester alternativ.

För underhållning bara

IQ-tester som erbjuds på Internet är oftast endast i underhållningssyfte. IQTest.com kan testa att börja utan betalning, men avgifter för den komplett personlig intelligens profil. Kostnaden för profilen är inte tillgänglig på hemsida, men ses inuti kontoinnehavarens profil. Mensa, den internationella organisationen för personer med hög IQ, erbjuder test på sin webbplats, som det appeller Mensa träningen. Detta är en "i underhållningssyfte endast" test, kan men vara att föredra, eftersom det erbjuds utan kostnad.

Hög IQ organisationer

Det internationella hög IQ samhället erbjuder medlemskap för dem med en IQ på 124 eller högre. För personer utan tidigare IQ test erbjuds ett test plattform som kallas helt enkelt "GiGi" online. Föreningen konstaterar att "GIGI är premiären kultur-fri avancerade progressiva matriser IQ testet." September 2010 är kostnaden £2,50. En kort version av Gigi är tillgänglig utan kostnad. För den enskilde vill mest tillförlitliga resultaten för ett personligt perspektiv av kognitiva förmågor, är Gigi Pro Certified det bästa online alternativet vid denna tid. IQ test för professionella och utbildningsändamål hanteras fortfarande för närvarande på plats av psykologer och akademiska testanläggningar.