mynewspapers.net

Hur man köper en begagnad VW Beetle

Hur man köper en begagnad VW Beetle


Volkswagen "Bug" eller "Beetle" kom fram i Tyskland på 1920-talet. Felet har visat sig klara sig genom tiderna, att vara en populär collector's bil stolt visas i bilen visar och parader över hela USA. 1964 började skalbaggen vurm med VW säljer mer än en miljon enheter årliga i USA ensam. Produktion av VW Bug stannade i 1974 med en ny omgjorda modell lanserades 1994. Du kan köpa en begagnad VW bugg för att återställa eller helt enkelt njuta av nostalgiska enheter.

Instruktioner

• Avgöra vilket skick VW Bug du är intresserad av att köpa. Om du är skicklig för återuppbyggnaden av en bil, kanske en gammal kropp räcker. Om du bara vill nöjet att köra något nostalgisk och roligt, överväga hur gammal en bugg som du är villig att köpa och budgeten du har för det.

• Översyn Edmonds används på bilar. Detta är en utmärkt resurs för nyare modeller. Ange märke, modell och år av bilen tillsammans med annan information som du har på en bugg du funderar på eller söker. Edmond ger dig prisklasser baserade på de specifikationer som anges.

• Kontakta en lokal VW bugg/Beetle klubb eller organisation. Det finns många runt om i landet. Du kan hitta en klubb genom lokal bil visar eller källor på nätet som VWBug.com. Fråga om klassisk modell och rimliga priser. Dessa klubbar är viktiga resurser inte bara i prissättning en begagnad VW bugg, men hjälper dig att hitta en till salu.