mynewspapers.net

Hur man köper Crocus Sativus

Hur man köper Crocus Sativus


Blivande finsmakare pris Crocus sativus blomman. Dess ståndare producera saffran trådar, mycket uppskattad men sanslöst dyra kryddan som ger dimension till paella och pilaff. Hellre än att betala så mycket som £28 för en fjärdedel av ett uns av saffran trådar, kockar med en gröna fingrar kan välja att köpa Crocus sativus och odla sin egen saffran. Krokus lökar själva är prisvärda; Det är den arbetskraft som krävs för att skörda saffran i bulk som driver upp priset. Crocus sativus lökar finns tillgängliga från odlarens webbplatser, seed kataloger och handelsträdgårdar.

Instruktioner

• Leta efter crocus sativus lökar på hösten. Crocus sativus är en hösten Krokus lökar är endast tillgängliga i de hösten månaderna, med början i mitten av September. Om du inte köper dem på hösten, kommer att de flesta odlare vänta tills hösten månader att fartyget glödlampor till dig.

• Utföra en sökning eller titta igenom seed kataloger att hitta en odlare som har Crocus sativus till salu. Om du bor i de extrema klimatförhållandena av varma, kanske soliga somrar och kalla vintrar där Crocus sativus trivs bäst, du kan hitta lokala handelsträdgårdar eller plantera plantskolor som säljer blommor eller lampor. Crocus sativus lökar finns tillgängliga från trädgård företag som följeslagare växter i Ohio, Willow Creek trädgårdar i Kalifornien och Touch av naturen i Georgien. Om du inte hittar en lokal källa för Crocus sativus, säljer många odlare webbplatser glödlampor online.

• Kontrollera din odlare är ansedda. Välrenommerade odlare är sådana som kommer att vänta tills hösten månader att fartyget glödlampor till dig. Du bör också vara försiktig och se till att du köper rätt typ av Krokus. Leta efter det vetenskapliga namnet "Crocus sativus." Blomman som brukar kallas "saffran crocus", men detta kan vara förvirrande, eftersom hösten äng krokusar, eller Colchicum autumnale, kallas ibland "saffran crocus," även om de är en helt annan släkte och art.

• Köpa lökar, genom en onlinetransaktion eller personligen på en Handelsträdgård. Kom ihåg att om du köper från en webbplats, du kommer att behöva betala för frakt också.