mynewspapers.net

Hur man kontanter en check på tredje part utan ett personligt konto

Hur man kontanter en check på tredje part utan ett personligt konto


Antalet personer som inte använder en personliga bankkonto kan komma som en chock. Enligt en rapport från CNN från December 2009, ca 17 miljoner amerikaner använder inte en personliga bankkonto, och omkring 18 procent av amerikanerna använder pantbanker och avlöningsdag lån i stället för banktjänster. Dock utan ett personligt bankkonto, är det svårt att kontanter tredjeparts kontroller görs för dig, men det är inte omöjligt.

Instruktioner

• Samla två former av fotolegitimation. Den viktigaste delen att kassera en tredje part kontroll utan ett personligt konto visar du är den person vars namn står skrivet på checken. För att göra detta, kommer banken begära minst två former av bild identifiering. Detta kommer vanligtvis innehåller din förarens licens eller tillstånd ID-kort förutom ett pass, militära ID eller ett kredit- eller betalkort kort med din bild på den.

• Besöka en lokal gren av banken som checken är dragen på. Namnet på banken är oftast tryckt i den nedre vänstra delen av kontrollen. Har du en bättre chans att kassera checken om du går direkt till ett filialkontor; teller kommer att kunna slå upp kontot och se till att medel som finns tillgängliga innan du tar kontrollen.

• Endossera checken framme av teller. Många banker kräver att du endossera checken personligen så att de kan kontrollera att du är den person som undertecknar checken. Påskrift området är på baksidan av kontrollen, och det har vanligtvis "Stöder här" tryckt på den. Eftersom du inte har ett personligt konto på banken, måste du att skriva ditt namn och sätta ditt ID-nummer i området påskrift. Du kan också behöva lägga till ett fingeravtryck på baksidan av checken för ytterligare bevis för identifiering.

• Gå till en check inlösning plats om den utfärdande banken inte har en lokal gren. Dessa faciliteter erbjuder avlöningsdag lån och andra tjänster. Den check checkinlösen företagen kommer antingen tar ut ett schablonbelopp eller en liten andel av beloppet som du, och de sannolikt kommer att kräva ett fingeravtryck. Du kan också gå till Wal-Mart att kontanter din lön eller regeringen utfärdade kontrollera om du har en bild-ID och ditt personnummer. Avgiften till kontanter en check på Wal-Mart, från och med februari 2010, är £1.90.