mynewspapers.net

Hur man konstruerar Imperial Stormtrooper rustning

Hur man konstruerar Imperial Stormtrooper rustning


Om du befinner dig ständigt nynna "Imperial dödsmarschen" under din andedräkt och noggrant granska "tilltufsad nerf-herdar" du ser på gatan om de är en del av Rebellalliansen, kan du vara en Imperial Stormtrooper. Den kejserliga Stormtrooper gjorts kända av George Lucas' sci-fi epos, "Star Wars" och är en klassisk skurk med en distinkt utseende. Med vitt harts mix, formar och lite tålamod, kan detta ser skapas i hemmet för mycket mindre än köpa en komplett dräkt skulle kosta.

Instruktioner

• Lägg ut din rustning mögel och hjälm gjuter bitar på en stor, platt yta. Innan du börjar gjutning dessa bitar, greve till göra säker du har 24 formar.

• Blanda kådan med katalysator i din blandning plastbehållare. Harts sätter upp snabbt, är det bäst att blanda föreningarna i små partier som du fyller formarna. Häll den plast Hartsen förening i formar och gör det möjligt att ställa in och torka.

• Pop bitar ur formen när det har ställt in och torkat helt (några timmar efter du kasta bitar.) Fil ojämna kanter av pansar bitar med metall-filen. Buff utsidan av pansar med chamois cloth och buffing förening (Stormtroopers tar stolthet i sitt utseende.)

• Använda en bild för den kejserliga Stormtrooper för referens, måla svarten trim på framsidan av hjälmen, baksidan av hjälmen och framsidan av torso bitar. Ställ undan och låt torka.

• Lim på framsidan och baksidan av hjälmen tillsammans med superlim. Limma arm bitar och benet bitar tillsammans. Den främre torson och tillbaka bitar knäppa ihop och bör inte vara klistrad, eftersom du inte kommer att kunna sätta dem på om de är knutna.

• Sätt på svart polotröja, leggings och vita scuba skor. Sätta på arm och ben bitar. Har en vän hjälpa dig till huvuddel bit och fästa det på plats. Slutligen, sätta hjälmen på och du är redo att gå bekämpa rebellerna.