mynewspapers.net

Hur man kommunicerar med din kärlek

Hur man kommunicerar med din kärlek


Om du har en crush på någon, kan du finna det svårt att arbeta upp modet att prata med honom. Det kan vara svårt att räkna ut vad jag ska säga om du får väldigt nervös när i hans närvaro. Planera ut några olika ämnen att diskutera med din krossa förväg, så att du kommer att vara beredda att prata med honom när tillfälle ges. När du gör som först flytta, ska du upprätta en anslutning med din kärlek som du kan fortsätta att bygga vidare på i framtiden.

Instruktioner

• Hitta en anledning att slå upp ett inledande samtal med din kärlek. Om du har en klass tillsammans, försök att sitta med honom eller om han är klädd i en sport team jersey, prata med honom om laget.

• Göra ögonkontakt med din kärlek. Detta kommer att visa honom att du lyssnar på vad han säger och är intresserade av hans tankar.

• Be din crush frågor att låta honom veta att du är intresserad av honom som person. Detta hjälper dig att få veta mer om honom. Det kommer också göra din crush känna mig speciell eftersom du visar att du vill veta så mycket om honom.

• Upprätthålla en nivå av förtroende när du pratar med din kärlek. Detta kommer att göra dig mer attraktiv för honom, som en självsäker person är alltid mer önskvärt än någon sakna självkänsla.

• Vistelse sann mot dig själv när du pratar med din kärlek. Ju mer jordnära du beter sig, desto mer bekväm du kommer att göra honom känna. Var dig själv och du kommer att imponera på honom med din personlighet.

• Komplettera din kärlek att öka sitt ego. Gå inte över toppen med det, men betala honom några komplimanger att få honom att känna sig speciell. Om du gör honom må bra, vill han förmodligen spendera mer tid med dig.