mynewspapers.net

Hur man kommer över en gift kvinna som älskar

Hur man kommer över en gift kvinna som älskar


Om du har hittat dig själv falla i kärlek med en gift kvinna som föredrar att bo gift oavsett anledning, är det viktigt att gå vidare. Detta kan vara svårt om du arbetar med kvinnan eller köra in i henne regelbundet i dina dagliga rutiner, eller om du har haft en hemlig relation med sin medan varit gift. Om inte hon har gjort det klart att hon kommer att överväga att lämna sitt äktenskap för att vara med dig, du bör uppfylla hennes önskningar bo med sin make. Det kan ta lite tid, men så småningom du kommer att kunna gå vidare.

Instruktioner

• Göra sig av med något i ditt hem som påminner dig om den gifta kvinnan. Om kvinnan i fråga är någon du använt hittills som har sedan dess gift, kan du ha många brev, foton och gåvor som påminner om henne. Hålla en eller två av dessa objekt bara om du vet att du kommer att få över henne på några peka och kunna ömt ihåg förhållandet. Om du är engagerad i en hemlig relation som du inte är stolta över, släng allt som påminner dig om henne. Inte bara behöver du inte titta på det, denna typ av objekt som kan orsaka problem om någon som vet du och kvinnan ser det i ditt hem.

• Ta bort alla elektroniska korrespondens med kvinnan, inklusive e-post och textmeddelanden. När du är upprörd, är det lätt att finna tröst i att läsa gamla meddelanden. Detta beteende, dock är inte att hjälpa dig att få över kvinnan och gå vidare med ditt liv. Om din relation med kvinnan har varit under deras äktenskap, se till att du har tagit bort alla elektroniska bevis av den relation som potentiellt kan ytan och orsaka sorg senare.

• Teckna några nya sociala aktiviteter som kommer att både underhålla dig och ge dig möjlighet att träffa andra likasinnade personer. Prova en klass på gymmet, ett co-ed idrottslag, danslektioner eller en art-kurs.

• Undvik rusar in i dating scenen förrän du är redo. Alltför ofta människor datum omedelbart efter en break-up att komma tillbaka på den andra personen. Denna typ av beteende tjäna inte dina bästa intressen eller den person du dating, och ganska snart, kan du sluta att gå igenom en smärtsam break-up. Ge dig själv tid att känna som om du är över den gifta kvinnan innan återigen dating scenen.

• Tillåt dig att sörja på ett sätt som passar dig. Detta kunde gråta, skriver arga brev (men faktiskt inte skicka dem) eller skriker. När du har låter ut en del av din frustration, kan du börja må bättre. Anförtro en nära vän eller familjemedlem, eller ens en terapeut. Om du hade en affär med en gift kvinna, kan du tala med en relation rådgivare att diskutera scenariot och få hjälp att röra sig.

• Överväga att byta jobb eller ens flytta om du ser kvinnan regelbundet och känna detta saktar ner din förmåga att få över henne. Till exempel om den gifta kvinnan fungerar på kontoret, kan du förklara situationen till någon i mänskliga resurser och se om du kan överföra till ett annat kontor.