mynewspapers.net

Hur man knyter trä inlägg till cementblock

Hur man knyter trä inlägg till cementblock


Om Förenade en utfärda utegångsförbud för postar med en block vägg eller lägga en trä komponent till en annan blocket strukturen, kräver att trästolpar till cement eller vind block rätt maskinvara och et par enkel knepen. Det finns ett antal konkreta fästelement för användning i fästa trä till betong. Vissa är mer effektiva än andra. Absolut det enklaste och mest effektiva i de flesta fall är den konkreta skruven.

Instruktioner

• Justera trä inlägg med cement blocket. För utfärda utegångsförbud för eller andra staket post installationer, Använd en snickare nivå för att kontrollera att inlägget är nivå eller plumb, från toppen till botten. För horisontella installationer, placera nivån på toppen av inlägget och justera efter behov. Kontrollera och ta bort hinder som gör att inlägget från att fästa flush på väggen. Markera raden av trä inlägget på cementklossarna.

• Lägger inlägget platt på ett par sawhorses. Markera en linje på mitten av inlägget från topp till botten, med en krita linje. Mät från ena änden och markera posten varje 16 inches. Borra ett hål genom inlägget med en ¼-tums bit på varje märke. Installera en 1-tums paddla lite och borra ner i vart och ett av dessa hål till ett djup av 1 tum. Detta kommer att fungera som en försänkare så att konkreta skruven att strama till cementklossarna mer effektivt.

• Placera den pilot-borrade posten mot block. Borra genom varje pilot hål i inlägget med en 3/16-inch rotary mason bit i cement blocket till ett djup av 1/8 tum. Dessa märken kommer att fungera att placera hål i cementklossarna.

• Avsätta inlägget och borra hål ut till ett djup av 2 inches. Blåsa dammet från hålen.

• Flytta inlägget och kör en tapcon stil konkreta skruv genom varje pilot hål i inlägget. Köra skruvarna tills de når botten av 1-tums försänkare hålet och köra huvudet färg med botten av det hålet, med hjälp av en borrmaskin.