mynewspapers.net

Hur man knyter köksredskap i pappersservetter med band

Hur man knyter köksredskap i pappersservetter med band


Bindande din silverföremål eller köksredskap i dekorativa servetter lägger en festlig utflytning till alla matställen tillfällen. Redskap kan knytas med antingen trasa eller pappersservetter, beroende på din budget och hur formell din tillfälle är. Silverföremål bunten kan sedan säkras med dekorativa band att hålla servetten på plats.

Instruktioner

Inslagning servettenVik servetten på mitten. Vik sedan halveras servetten på mitten igen för att skapa en kvadrat. Om du arbetar med en pre vikta square, pappers Servett, hoppa över detta steg som det är redan en kvadrat.Aktivera servett torget så att det är en diamant form, med poäng på toppen och botten, med den vikta närmast dig.Separata veck på den övre delen av servetten. Vik det första lagret av servetten ner mot botten av servetten. Upprepa denna process tills det finns ett lager kvar pekar uppåt.Tuck kanterna av diamant-formade servetten på baksidan. Tucking kanterna bakom servett paketet kommer att förändra formen på servetten från diamant-formade till rektangulär med den övre delen av servetten återstående pekade.Skjut in silver i fickan skapade genom att vika kanterna på servetten ner.

Kopplingsförbehåll förenSkär cirka sex till tio inches av menyfliksområdet. Att låta extra band kommer att förenkla kopplingsförbehåll och överskott menyfliksområdet kan skäras av efter fören binds.Linda i menyfliksområdet löst runt servett pocket och silverföremål, centrera det strax under fickan som innehåller silver.Knyt en knut med bandet att säkra servetten på plats, men gör det inte så tajt att servetten veck och rynkor.Knyt en rosett med två fria ändarna på bandet så att bågen sitter över Knut du skapade i steg 3.Justera band slingorna så att de verkar vara även genom att dra slingor eller extra bandet att göra dem större eller mindre. Skapa sedan en annan båge för att hålla i menyfliksområdet tätt på plats. Skär några överskott band med din sax.