mynewspapers.net

Hur man knyter en fluga som steg för steg

Hur man knyter en fluga som steg för steg


Knyta en fluga kan tyckas vara en färdighet som få män behöver veta, men det kan komma till hands vid formella tillfällen. Lär dig hur man knyter en fluga och du kan klä för din roll som en college president, en internationell man av mysterium eller ens en tid-reser brittiska läkare. Klä upp med en smoking eller ner med en Manchester kavaj och du och din bow tie är redo för allt.

Instruktioner

• Hänga fluga runt halsen så att ändarna pekar ner mot bröstet. Dra i änden på höger sida så att den hänger ner några inches lägre än slutet på vänster sida.

• Korsa höger slut över vänster sida slutet, sedan Vira den under vänster och upp och över centrum av flugan.

• Håll vänster i din andra hand och vik den horisontellt på sig att göra formen av en fluga. Att göra detta, ta sist in mot mitten och sedan flytta den till centrum av halsen, vika det på sig dragspel stil om behövs.

• Ta höger ner framför bundet vänstra ände. Vik höger horisontellt på sig att göra en fluga form.

• Bild fluga formen på den högra änden bakom fluga formen på den vänstra änden, att fånga den i centrum slinga på baksidan av slipsen. Dra i ändarna av slipsen framför och tillbaka för att dra åt den och justera dess position på halsen eller krage.