mynewspapers.net

Hur man knyter en Ascot med en halsduk

Hur man knyter en Ascot med en halsduk


"ascot" härstammar från tidigt 1800-tal kravatt, ett smalt band av tyg som hade mycket bredare ändar. "Ascot" kan också hänvisa till den karakteristiska knuten används för att knyta den. En ascot används istället för en slips, fylla i kragen på en skjorta. Man kan också använda en smal halsduk som en ascot. Samtidigt på ascot har sitt ursprung som en mans stil, kan kvinnor bära en ascot, också, med en färgglad scarf.

Instruktioner

• Drapera scarfen löst över baksidan av halsen, med båda slutar hänger samma avstånd ner bröstet. Ta tag i rätt ände (från ditt perspektiv) i höger hand och håll den vänstra änden av halsduk i vänster hand.

• Gå höger över vänster, sedan tuck höger genom öglan detta bildade nära halsen. Dra den högra änden hela vägen genom öglan, rada upp direkt på den andra änden.

• Justera båda ändarna av ascot så att de är lika långa och stoppa dem i kragen på skjortan, sprida det översta lagret av halsduk att fylla kragen. Åtminstone ska första knappen vara ogjort, så att på ascot att visa i öppna kragen.