mynewspapers.net

Hur man klass krossade Rock av storlek

Hur man klass krossade Rock av storlek


Krossad sten kommer i storlekar från stenar bredd baseballs till fint pulver. De olika storlekarna på rock tillåta olika användningsområden för varje klass av krossad sten. Medan de större stenarna kan användas som bas fyllning och som filler sten för att använda med betong, mindre stenar blandas med damm används som komprimerande grus. Eftersom varje storlek av krossad sten används för olika ändamål, är det bäst att klassificera krossade berget av storlek innan du köper den.

Instruktioner

• Sprida en ogenomskinlig plastpåse över marken för att skapa en isolerad arbetsområdet som senare kommer att användas för att undersöka klipporna.

• Gröp ur en liten del av krossade berget med skopan och lägga försiktigt ut det på den ogenomskinlig plastpåsen. Utspridda krossade berget med fingrarna så att du kan enkelt undersöka stenarna.

• Använd ett måttband för att mäta diametern på stenarna. Du behöver inte mäta varje sten, precis tillräckligt för att avgöra den genomsnittliga bredden. Om du använder krossade berget är mycket fin, skaka det genom en sil.

• Jämföra den genomsnittliga diametern av stenarna med krossad sten storlekar diagrammet (se resurser). Om du behövs för att skaka stenarna genom en sil, kommer din sten storlek att klassificeras som "damm" eller "sand." Om du efter omskakning, du har en betydande mängd damm på ogenomskinliga påsen och fortfarande har grus-stora stenar i sikten, har du sannolikt sand som används för att förpacka grusvägar.