mynewspapers.net

Hur man klär upp för en Academy Awards Party

Hur man klär upp för en Academy Awards Party


Fokusera på glamour om du planerar att delta i en Academy Awards party eller utnyttja chansen att visa upp ett tema. De stjärnor som klä upp för den faktiska händelsen gör det en punkt att gå all-out i dyra designermode och du kan replikera att utseende om du önskar. En temafest kan du gå till delen i karaktär som din favorit skådespelare och verkligen Visa ditt stöd för sitt arbete.

Instruktioner

Gå med i Glamour

• Bryter ut dina mest formella kläder för händelsen. Kvinnor kan gå med långa aftonklänningar som är silkeslent, glänsande och/eller med paljetter, och män kan välja skarpa smoking som passar precis lagom. Hyra eller köpa festkläder om du verkligen vill gå alla ut. Besök en skräddare för exakt passform och för bästa möjliga komfort.

• Tillbehör din look med glänsande juveler som gör ett plask och skimmer i ljuset. Män kan bära manschettknappar, och kvinnor kan bära halsband med matchande örhängen och armband. Fokus på glamour och bära riktiga juveler om möjligt. Köpa realistiska kostym strass smycken att få denna look på en budget.

• Använd eleganta skor som är elegant, ren och blank. Damer kan bära sexiga läker och bära en väska eller handväska som matchar dem. Män kan bära lackläder skor som är väl shined med eller utan snörning.

• Planera en fest kring ett tema och har gäster anländer i karaktär som deras favorit stjärnor från tidigare och nuvarande eller planera en fest runt en viss film. Du kan till exempel ha alla kommit som en karaktär från filmen Pulp Fiction. Du kommer att sluta festa det upp med Quentin Tarentino, John Travolta, Uma Thurman och Samuel L. Jackson kloner.