mynewspapers.net

Hur man klär sig för ett 70-tal part

Hur man klär sig för ett 70-tal part


Så du kommer till en sjuttiotalet part och du vet inte vad man ska ha. Inga problem. Denna artikel kommer att guida dig genom stegen för dressing som du har varit där och gjort det. Här är hur man klär sig för en sjuttiotalet part.

Instruktioner

• Börja på toppen--toppen av huvudet, det vill säga. Om du vill klä som du kommer till en sjuttiotalet parti, bör du börja genom att välja en frisyr från den eran. Vad var populär då var lång, rak utseendet, Shag, Afro och mulle.

• Flytta ner lite och fokusera på dina öron nästa. Du kanske vill bära fred symbol örhängen att få att sjuttiotalet ser ut. Ett matchande halsband peace symbol skulle också gå bra med din sjuttiotalet outfit. Pärlor var populära på 70-talet, så bär en pärlstav choker är något annat att tänka på. Du kan också binda en färgglad scarf runt pannan för det hippie utseendet.

• Överväga bär en lös blus med "angel" ärmar att klocka längst ner på ärmen. Denna stil var en hit på 70-talet. En poncho är ett annat val, eller en slips-färgad skjorta, bonde blus eller grimma toppen. Om du är en kille, kan du bära en tie-dye skjorta eller en arméjacka.

• Använd ett par klocka botten byxor. Klocka botten byxor var trendiga på sjuttiotalet och bars av både män och kvinnor. Du kan också överväga bär ett par denim overaller eller snäva Manchester byxor. Om du är en kvinna, kan du bära ett par gaucho byxor. Hip-hugger byxor, byxor med pin ränder och varma byxor var stora på 70-talet, också, så någon av dessa stilar passar sjuttiotalet tema.

• Använd en långklänning, en bonde kjol eller en farmor klänning.

• Klädd fötterna i stövlar. Stövlarna var heta på sjuttiotalet. De fungerar särskilt bra om du bär gaucho byxor. Platåskor var lika populära som stövlar på sjuttiotalet, så du kan vilja till överväga klädd i ett par av dessa stora skor till festen.

• Tänka, agera och tala som om du redan på sjuttiotalet.