mynewspapers.net

Hur man klär sig för en cocktail mottagning

Hur man klär sig för en cocktail mottagning


En cocktail mottagning är ett parti där värden ger smårätter istället för en sittande middag, och gästerna mingla och dricka. Cocktail bröllop är populära för mindre formella bröllop och är billigare än traditionella mottagningar. Företagen också hålla cocktail mottagningar för företagsevenemang. Dessutom kan cocktail mottagningar ingå i en boklansering, ett konstgalleri öppna eller museum händelse. Även cocktail mottagningar inte så formellt som svart slips eller grön slips när det gäller klänning, är de inte casual klänning händelser.

Instruktioner

• Sätt på cocktail klädsel. För kvinnor innebär cocktail klädsel en cocktail-längd klänning. Detta är en halvlång klänning som kan vara allt från några inches ovanför anklarna till ovanför knäna. Klänningar för cocktail mottagningar bör vara "elegant och chic," enligt den bröllop kanal. För män, cocktail klädsel kan översättas till en kostym. Smoking är inte lämpliga, men en modern kostym är att föredra framför traditionell kostym.

• Tillbehör för en cocktail mottagning. Kvinnor ska bära smycken som smickrar sin klänning. Inte gå överbord med tillbehör; Välj ett eller två objekt som fungerar bra. En bra väska som kvinnor kan bära medan de håller en drink är viktigt. Män bör bära en slips som passar en fest. Överväga att köpa en slips speciellt för detta tillfälle.

• Använd rätt skor. Finskor är de enda lämpliga skorna för endera könet. Kvinnor kan bära klänning lägenheter eller klackar. Eftersom du kommer att spendera mycket tid på cocktailpartyn på fötterna, bör du överväga komfort när du väljer dina skor. Män bör samordna sina finskor med sina dräkter. Till exempel svart kostym och bruna skor inte samordna.

• Stil själv på rätt sätt. Cocktail mottagningar finns händelser där alla ska se polerad. Män och kvinnor bör stil håret med omsorg. Om du har normalt en rörig eller avslappnad look för ditt hår, är det här ett tillfälle för dig att spendera lite extra tid. Jämväl, kvinnor kan gå för en mer färgglad, festligt utseende för deras smink när deltar en cocktail mottagning.