mynewspapers.net

Hur man klär sig att minimera en stor bröst

Hur man klär sig att minimera en stor bröst


Många kvinnor med små bröst önskar att de hade en större byst. Men de kvinnor som har dessa eftertraktade stora bröst vet de inte alltid de bästa sakerna att ha. När folk talar ofta till bröstet i stället för ditt ansikte, är det viktigt att veta hur man klär sig för att minimera stora bröst.

Instruktioner

• Använd mörka färger som svart eller marinblått. Ljusa färger få uppmärksamhet till stora bröst, medan mörka färger hjälpa för att kamouflera dem. Mönster och ränder naturligtvis uppmärksamma bröstet, så håll dig borta från dem också. Välja en v-ringning i stället för runda eftersom det visuellt delar bröstkorgen, vilket gör dina bröst ser mindre.

• Klänning i löst passande toppar att minimera stora bröst. Tight toppar sträcka runt brösten, orsakar människor att titta på detta område. Det gäller jackor också. Det är bäst att bära en beskuren jacka eller dubbla breasted kavaj att minimera byst linje.

• Använd tillbehör för att dra uppmärksamheten från dina stora bröst. Genom sport några sexiga örhängen eller en vacker VRISTKEDJA, kan folk titta på dem i stället för bröstet.

• Köpa en stödjande, sömlös BH. Dessa behåar underverk för din garderob genom att minimera byst linje. Undvik att använda sport bh om du utövar eftersom klämma in något för hårt kan orsaka problem med ryggen och onödig smärta.