mynewspapers.net

Hur man klär sig att dölja min feta mage

Hur man klär sig att dölja min feta mage


Att upprätthålla en hälsosam kost och motion är det bästa och mest effektiva sättet att avvärja magen fett. Men om du är i-mellan scenen och fortfarande vill se din bästa, anser dressing att dölja magen området. Creative mode är antalet ett sätt att uppmärksamma någonstans men din magen området. Tänka utanför boxen och arbeta med din kropp att klä sig i de mest smickrande sätt.

Instruktioner

• Välj rätt underkläder. Med rätt underkläder hjälper till att jämna ut eventuella oönskade rynkor. Det finns en mängd underkläder online och i butiker som tillåter kvinnor att anpassa formen på kroppen utan att betala för dyra kirurgi. SPANX är ett populärt märke av underkläder för att hålla allt på plats. Oprah Winfrey listade Spanx som sin favorit sak att bära under en klänning eller byxor se slät. Förutom de populära, Spanx, det finns en mängd andra underkläder. Med prisklasser som passar varje budget; använda ett underplagg är populära vägen att gå för att dölja magen fett.

• Klänning att imponera. Bär en klänning för att dölja en oönskad mage utbuktning är en fantastisk och mångsidiga alternativ. Den omlottklänning, gjort populärt av Diane Von Furstenberg, är en klänning för att linda runt din kropp. Svepa in dig med lång ärm, Kortärmad eller ärmlös version som accentuerar bröstet. Tyg i midjan området skapar en suddig för blotta ögat och leder watcher till benet. Uppmärksamma är ett bra sätt att dölja magen fett medan fortfarande ser fantastiska. Prova på en empire midja klänning ett annat alternativ att dölja magen. Liksom omlottklänning, empire midjan drar uppmärksamheten från magen och skapar en gudinna som utseende.

• Plocka rätt jeans. Välj klokt när plocka jeans eftersom de kommer att smickra din figur eller skapa oönskad uppmärksamhet mot din midja linje. Bästa jeansen är en mitten stiga eller lägre midja. En bra montering mitten stiga jeans kommer att ha en dubbel bandade midja, vilket innebär att det finns faktiskt två lager i midjan att förhindra den pop-out i ryggen när han sitter. Dessa jeans passar bekvämt i midja och lår så att du är ordentligt tilltagna. Om möjligt, försöka hitta ett par som är en platt front och innehåller inga fickor. Vara försiktig inte till förvirra de lägre midja jeans med låg upphov jeansen. Låg upphov jeans är jeans som sitter precis vid höftbenet och kommer att skapa den ökända "muffin top."