mynewspapers.net

Hur man klär professionellt för en anställningsintervju - kvinnor

Hur man klär professionellt för en anställningsintervju - kvinnor


I en intervju, bör rekryteraren fokusera på dina kvalifikationer och erfarenhet, inte dina kläder. Om dina kläder är för informella eller distraherande, kan intervjuaren bestämma att du inte är rätt person för jobbet. Innan din intervju, forskning klädkod för denna bransch. Prata med yrkesverksamma inom fältet och karriär rådgivare. En tumregel är att klä om en karriär som är om två positioner ovanför en som du intervjua. Kvinnor bör sikta på en minimalistisk, konservativ stil. Bära tidlösa, klassiska kläder, snarare än de senaste trenderna.

Instruktioner

• Välj en konservativ tvådelad kostym med byxor eller kjol. En formell kostym är lämplig klädsel för en intervju i de flesta branscher. Hela dräkten bör passa dig bra och visas snyggt och pressade.

• Använd en skräddarsydd blus som matchar den kostym färg. Undvika flamboyant utskrifter och inte visar någon klyvning. Bär inte en blus som är för hårt eller annars illasittande; Det kan distrahera din intervjuarens och göra dig visas rufsig.

• Välj en konservativ kjol om du inte föredrar att bära byxor. Sitt framför en spegel iklädd kjol. Det skall täcka låren helt. Undvika kjolar med höga slitsar. Om du väljer en kalv längd kjol, är det lämpligt att ha en skåra som går till knäet.

• Undersök färgerna på din outfit. Hela dräkten ska ha fasta, matchande färger som en mörk grå jacka och mörk grå byxor eller kjol. Mycket subtila väva mönster är lämpliga. Mörka färger är alltid lämpliga för en intervju, men kvinnor kan också välja konservativa ljusare färger som blå eller grå. Undvik att bära någon flamboyant eller iögonfallande färger eller utskrifter, till exempel chockrosa.

• Välj minimal, konservativ smycken. Smycken bör komplettera din kostym, men undvika störande intervjuaren. Om du bär örhängen, Välj små dubbar, snarare än dinglande örhängen som lockar för mycket uppmärksamhet. Om du intervjuar för en position i modebranschen, kan du ha fler frihetsgrader när du väljer mer kreativa smycken.

• Ha skor med klackar tillräckligt låg så att du kan gå bekvämt. Undvika stilettos eller skor med chunky klackar. Välj en konservativ stil i en färg som matchar din kostym. Skorna bör ha en stängd tå. Para ihop skorna med sheer strumpor i en neutral färg.