mynewspapers.net

Hur man klär i Jean jackor

Hur man klär i Jean jackor


Jean jackor par med ett antal klänningar, byxor och andra stilar. Detta mode objekt smickrar både män och kvinnor för en avslappnad och skräddarsydd look och bär väl på våren och hösten. Att hålla utseendet fashionabla och smickrande kan vara ganska enkel om du håller några regler i åtanke.

Instruktioner

• Använd en skräddarsydd och strukturerad jeansjacka att smickra din figur. För kvinnor kommer att jackan ser bäst med dart. För män, fast, kommer att raka linjer i jackan vara den mest smickrande.

• Slitage dark-tvätta denim jackor att få det mest smickrande utseendet. Mörka färger tenderar att ge jean jackor en polerad och drog ihop utseende som det härmar neutral, skräddarsydda tyger.

• Bär jeansjacka med en enkel, skräddarsydda skjorta under. Lägga till en pop i ljusa färger, till exempel en rosa eller blå, för att göra jackan sticker ut mer för kvinnor. Män kan lägga till en subtil Pläd eller randig skjorta under jackan för en mer sofistikerad look.

• Bär jeansjacka med casual Huvjacka under för män. Denna hopkoppling av en jacka med huva och jeansjacka skapar en casual look för att uträtta ärenden eller på en kylig dag utanför.

• Ha en ljus, blommig klänning under en skräddarsydd jeansjacka. Blommiga klänningar kontrast fint med en mörk tvätt jeansjacka.