mynewspapers.net

Hur man kasta pappa en Baby Shower

Hur man kasta pappa en Baby Shower


När vi tänker "baby shower" är det vanligt att tänka "mamma-till-vara", utan fäder att behöver stöd, också. Många män tenderar att känna sig lite vänster ut när det gäller firar en ny bebis, men förestående faderskap är ungefär lika liv-förändra som förestående moderskap. Kasta en pappa dusch är ett sätt att välkomna hela nya familjen till gemenskapen-- och påminna om pappa att han är del av spänningen, alltför.

Instruktioner

• Skicka inbjudningar till blivande faderns manliga vänner och släktingar. Lägga till en anteckning till inbjudningar berättar du att du kommer att skänka ett faderskap verktyget bälte på de nya pappan och be dem att föra ett viktigt Fathering verktyg att gå i bältet (såsom våtservetter, gummihandskar, öronproppar eller en barnvakt visitkort). När gästerna anländer hitta ett sätt att gömma sina erbjudanden i verktyget bälte. Ge den färdiga verktyg bältet till hedersgäst.

• Servera "manlig" livsmedel som revben, pizza och hoagie smörgåsar. Ge gott om drycker. Stapla en enorm hög av den nya fars favorit munkar eller mellanmål kakor på ett serveringsfat och servera den i stället för en kaka. Använd papper koppar, tallrikar och servetter för att förenkla rengöring.

• Spela poker, videospel, volleyboll eller oavsett högljudd, vild spel är populärt med gruppen. Ta gästen ära bowling, Golf, eller att spela Lasergame och hålla ut tills på småtimmarna på morgonen.