mynewspapers.net

Hur man kasta en Willy Wonka teman man

Hur man kasta en Willy Wonka teman man


Ta parti gästerna genom chokladfabriken med en Willy Wonka födelsedagsfest. Willie Wonka är en leverantör av allt sött och driver sin fabrik med hjälp av små män kallas Oompa Loompas. Serien av böcker av Roald Dahl har gett upphov till två filmer och miljontals fans i alla åldrar. Skapa en magisk fest upplevelse för barn med hjälp av Willy Wonka vision för att få candyland Charlie Bucket drömmar till liv.

Instruktioner

• Skapa din egen gyllene biljett inbjudningar. Köpa guld kortpapp från en stationär eller print butik. Ordet inbjudan precis som den verkliga gyllene biljetter med fraser som, "Hälsningar till dig, finder av denna gyllene biljett!" Fortsätta med parti detaljer och längst orden "presentera denna biljett att bli antagen till chokladfabriken på ovanstående datum och tid." Sätt varje inbjudan i en chocolatechocolate bar wrapper och hand leverera dem till gäster. När barnen öppnar godis, kommer att deras gyllene biljett falla.

• Dekorera chokladfabriken. Försök att utnyttja ett stort utrymme för partiet om du kan. Om inte, gör mest av ett mindre utrymme med godis-tema dekorationer. Kontrollera din jul bin för någon godis-tema dekorationer som gumdrop kransar eller pepparmynta pinnar. Skapa stora klubbor av skum eller posterboard och hänga dem på väggarna. Färgglada serpentiner och ballonger är ett måste. Tejpa kul-stora chokladkakor till streamers och hänga affischer från filmen och göra tecken på att säger saker som "Oompa Loompas bara" och "Candy Room." Placera en bjärt färgade duk på bordet och scatter gelé bönor och andra färgglada godis hela tabellen. För en extra behandling, har pappa eller födelsedagsbarnet klä upp som Willy Wonka själv.

• Spela godis-tema spel. Värd en bubblegum blåsa tävling för att se vem kan blåsa största eller minsta bubblorna med rosa bubblegum. Fyll en glasburk med gelékarameller eller gelé bönor och har barnen gissa hur många som är i burken. Den som blir det närmaste kommer att få hålla burken av trakteringen. Har en skattjakt för barnen genom att dölja stora radbruten jawbreaker godis och säger åt dem att Mr Slugworth har stulit Willy Wonka hemliga nya godis. Ge en speciell söt pris för den som hittar mest.

• Behandla alla att god mat och söta drycker. Ställ in en glass fruktglass bar med flera olika smaker av glass, pålägg som fudge, kola och strawberry sirap och massor av godis pålägg som M & M's, rainbow strössel och Gelékonfektyr. Erbjuda miniatyr cupcakes och en chokladkaka påminna barnen av floden choklad från filmen. Drycker kan bestå av kolsyrade smaksatt läsk kan du ringa "Lyft Läskdrickande" av rainbow sorbet och ginger ale.

• Dela ut behandla väskor efter festen är över. Fyll påsarna med Wonka varumärke godis barer, lakrits linor, godis anteckningsblock och pennor och doftande suddgummin. Kasta in ett par Willy Wonka glasögon. Klistermärke och tillfälliga tatueringar är också bra alternativ. Om du vill gå med mindre godis, fast små leksaker istället.