mynewspapers.net

Hur man kasta en Willie Wonka teman man

Hur man kasta en Willie Wonka teman man


Willy Wonka är den berömda fiktiv chocolatier skapad av Roald Dahl i "Charlie och the Chocolate Factory," första publicerade i 1964. Den excentriska karaktären äger en chokladfabrik som gör de mest läckra och exotiska typer av choklad berömd över hela världen. En "Willy Wonka" teman man är säker på att behaga både barn och vuxna. Om att kasta en fest för ditt barn, din make eller dig själv, införliva temat i alla element från dekorationer till part tjänst och allt däremellan för extra roliga och trevliga minnen.

Instruktioner

• Linda en chokladkaka i guldfärgad craft papper med en handskriven födelsedag meddelande, "Grattis! Du är den lyckliga vinnaren av den gyllene biljetten. (Värdnamn) bjuder in till sin chokladfabrik." Innehålla information som tid och datum, adress och ett RSVP-nummer. Göra flera av dessa, en för varje gäst, och skicka dem omedelbart för att förhindra att chokladen smälter. Försök att leverera "Gyllene biljett" inbjudningar två till tre veckor innan festen.

• Klipp ut skyltar med texten "Välkommen till Charlie's Chocolate Factory" med Willy Wonka färgerna i brunt och lila för att klistra på gate eller entrén. Hänga ballonger och klistra in serpentiner i tema färger på väggar, längs i farstun och över ytterdörren.

• Hänga lina eller lila eller bruna band från ett träd, dörr, fönster eller tak som spår nedåt. Linda i andra änden fast runt en bar av choklad eller Diverse godis. Avbryta flera choklad detta sätt att införliva temat i dekorationer.

• Band Willy Wonka affischer eller väggmålningar på focal pekar både inomhus och ute. Plats ett bord nära med en glasburk fylld med diverse godis.

• Dela upp lokalen i olika stationer, avgränsat med affischer eller skyltar. Till exempel utse en vuxen att lära barnen hur man gör pepparkakshus på "Pepparkakor" station, och placera skålar av sockerfritt godis vid stationen märkt "Godis äter Contest". Hänga en piñata fylld med godis och choklad och ber barnen att bash det på "Piñata" station.

• Sprida en Willy Wonka bordsduk på buffé bordet tillsammans med inkompatibla bestick och porslin. Knyt lila eller bruna ballonger på baksidan av varje stol och använda choklad omslag som placering kort. Placera en choklad fontän i centrum för en lämplig mittpunkten.

• Klistra in Willy Wonka klistermärken på bruna eller lila Pappersväskor och fylla påsar med diverse godis, tema-relaterade pappersvaror, klistermärke ark, tuggummi bollar, visslar "Oompa Loompa" etc. Hand en påse till varje barn i slutet av partiet.