mynewspapers.net

Hur man kasta en södra-tema fest

Hur man kasta en södra-tema fest


Funderar på temat för din nästa träff? Prova att gå södra. Med hjälp av en region som part inspiration är alltid roligt, och om du bor faktiskt i söder eller inte, detta är en bra idé av många skäl: det läggs tillbaka och informella, det håller kostnaderna nere och det är mycket enkel att dra bort. Använda några kreativa idéer för att göra din södra-tema fest en stor succé.

Instruktioner

• Däck ut platsen med cowboy flaggor, rullar av rep, hängande lyktor och färgade kerchiefs knutna till stol ryggen. Accenter som anges från en part leverans butik: plast spurs, tumbleweed, sadlar och brännjärn. Spela countrymusik. Klä bord med röd-rutig dukar och användning klasar av färska plockade blommor i mason burkar som billig hörnstenarna.

• Spela trivia med fakta om södra eller håll en tipspromenad i vilken part deltagare sökning för objektet s gömdes förväg som bälte spännen, burkar av tuggtobak, motorhuvar, och magneter som säger "Yeehaw!" och nyckelringar som säger "Hey y'all!"

• Spela en klassisk södra film som "Stål magnolior," "Borta med vinden," "Stekta gröna tomater" eller "Driving Miss Daisy."

• Bob för äpplen och spela horseshoes. Om du har lite mer att spendera, hyra en danslärare att lära alla att line dance eller squaredans.

• Mata dina gäster södra stil. Servera en traditionell meny som kvävt Fläskkotletter, gröna bönor, kornbröd, makaroner och ost och banan pudding eller stekt kyckling, grönkål, rullar, potatismos och persika skomakare. Ett annat alternativ är en grill meny som inkluderar grillat kött, potatissallad, vita bönor, coleslaw, Texas toast och batat paj och pecan pie. Istället för vin och champagne, göra södra blandade drinkar som mynta Juleps, eller washtubs eller hinkar fulla av is och öl som anges.