mynewspapers.net

Hur man kasta en Retro tema fest

Hur man kasta en Retro tema fest


Många människor väljer att ha casual, rolig och billig fester hemma med några vänner snarare än att gå ut. Denna trend har, utan tvekan, kommit till stånd på grund av en vikande ekonomi, men människor upptäcker hem temakvällar kan du besöka med grannar och vänner utan att spendera en hel del pengar. Kasta en retro-tema fest som innehåller spel och snacks från förflutnan med dina gäster klä delen.

Instruktioner

Retro festinbjudningar

• Rita en 4-tums cirkel på svart affisch styrelse och på vit kartong, med hjälp av en kompass. Klipp ut cirklar. Detta är grunden för ett musikalbum inbjudan. Tillämpa stick lim på ena sidan av den svarta cirkeln och matcha den vita cirkeln över den.

• Rita en 1 1/2-tums cirkel på vit kartong, med hjälp av en kompass. Klipp ut cirkeln. Slå ett hål i centrum av cirkeln med hjälp av ett papper punch. Tillämpa stick lim på ena sidan av den lilla cirkeln och centrum på den svarta sidan av musikalbum inbjudan.

• Skriv ut familjens namn och orden "Retro Party" på den svarta delen av spela in album, med en silver märkning penna. Vänd på albumet inbjudan och skriva ut information för partiet. Inkludera en begäran för gästerna att komma klädd retro klädsel. Placera inbjudningar i 4-tums kvadratiska kuvert och posta minst två veckor innan festen.

Retro Party planer

• Ställ in en skivspelare och samla in alla gamla rekord album kan du hitta.

• Gräva ut ett monopol spel och Twister matta. Om du inte äger dem, Ring dina vänner eller besök ditt lokala secondhandbutiker. Lägga till en mopp handtag för limbo och en lista med tema ord för charader.

• Blanda ost, choklad och sås blandar och placera dem var i en fondue pott. Hacka grönsaker och frukter, skära bröd och Lägg pretzels och chips för doppning. Ställa in fondue krukorna på låga bord i vardagsrummet för casual part småätande.

• Dekorera med lavalampor, rökelse brännare, shag kasta mattor, Rya och fuskpäls kasta kuddar, macrame tillbehör och peace-tecken symboler.