mynewspapers.net

Hur man kasta en orange tema fest

Hur man kasta en orange tema fest


Färgen orange förknippas med lycka och optimism. Det är en varm färg, framkalla känslor av glädje. Om du firar en viktig händelse eller prestation, eller bara vill en tema fest för skojs skull, sedan är orange en perfekt färg att använda för att göra din fest glad och ljus. Använd färg i dekoration, i din mat och dryck och i klädseln för din fest.

Instruktioner

• Skicka ut inbjudningar. Har dessa återspegla temat med orange färgade eller vita kort med en orange gränsen och orange färgad text. Ange i inbjudan att partiet är orange-tema och att gästerna måste klä därefter. Du kanske vill gäst klänning helt i orange eller bara be dem att bära en artikel av orange kläder.

• Dekorera din plats. Besök en tygaffär där du kan köpa orange färgade stumpar av material till rimliga priser. Drapera dessa över soffor och stolar. Spränga orange ballonger och hänga dessa i klasar runt i rummet. Fyll brett glas vaser och skålar med apelsiner, klementiner och satsumas. Placera ljus i olika nyanser av orange i rummet att ge ett mysigt sken. Försök för att ge din fest en orange doft också med orange doftljus.

• Förbereda maten part. Alla plockmat belagda i ströbröd kommer att arbeta för en orange-tema fest. Göra upp en cheeseboard med ett bra utbud av ost och kex. Skapa ett fruktfat med skivor av apelsin, mango och papaya. Baka några klyftpotatis och några sötpotatis chips. Täcka cupcakes i orange icing. Dekorera en cheesecake med mandarin segment. Har en orange tabellen täcker och orange servetter att slutföra ditt bord.

• Blanda några orange drinkar. För yngre gäster och förare gör det kolsyrade med kannor apelsinjuice blandad med lemonad. Något starkare, tjäna lager och cider eller, för den mer äventyrlige försök att göra en orange smaksatt cocktail. Blanda två delar apelsinjuice med två delar vodka att göra en skruvmejsel eller kombinera orange juice och champagne eller mousserande vin att göra en uppfriskande bucks fizz. Har orange strån och cocktail paraplyer till fortsätta temat.

• Bryta isen med en omgång "pass orange." Här kan du njuta av både barn och vuxna. Separat gäster i två eller flera grupper. Varje lag ställer upp, en bak annan. Den första personen i varje lag får en orange. Placera orange under hakan och sedan sprida den vidare ner på linjen, från haka till hakan, utan att använda händerna.