mynewspapers.net

Hur man kantar en uteplats med tegel

Hur man kantar en uteplats med tegel


Förbättra utseendet på ditt landskap betyder inte att du måste ta på en dyr remodelling projekt. I själva verket kan du lägga din landskapsplanering och befintliga uteplats genom att lägga till en tegelsten kantning till ytterligare disposition utomhus ytan. Använda tegel kantning för att knyta en platta uteplats till din landskapsarkitektur tema eller att para ihop utomhus ytan med yttre rangerbangård i ditt hem. Installation av tegel bård runt en uteplats kräver några grundläggande verktyg, minimal ansträngning och endast några timmar av installationstiden.

Instruktioner

• Mäta tjockleken på tegelstenarna du tänker använda som uteplats kantning. Dela tjockleken på mitten och lägga till två inches i denna mätning att bestämma totala djupet du behöver använda när gräva ett dike runt uteplatsen. Mät bredden på tegelstenar för att fastställa de nödvändiga bredden för diket.

• Gräva dike runt uteplatsen ytan med hjälp av en spade och båda mätningarna från föregående steg. Kolla djupet i diket med måttbandet så du når nödvändiga djupet för att installera tegel kantning.

• Nivå botten av diket att skapa en perfekt plan yta runt uteplatsen. Eftersom din uteplats är nivån, du vill tegel kantning att matcha, eller din kantning visas slarvig och ointressant.

• Kompakt i jorden vid basen av diket med ett smutsar compactoren verktyg. Om du använder en manuell smutsar compactoren, pund enheten mot marken för att kompakt jord och förhindra framtida skiftande och lösa. Om du använder en mekanisk komprimator, köra enheten över botten av diket tills marken motstår skiftande.

• Placera en två-tums tjockt lager av grus på botten av diket. Nivå och kompakt detta grus lager använder smutsar compactoren enheten. Detta grus lager bidrar till att stärka grunden för kantning att förhindra bosätter sig och skapa bra dränering under tegelstenar.

• Börja lägga tegel inne i diket, börjar i ett hörn av altanen och arbetar runt. Om möjligt, börja med ett hörn av altanen som omfattas huset. Placera varje tegelsten så nära som möjligt den sista tegel i raden, lämna små eller inga luckor mellan blocken.