mynewspapers.net

Hur man kantar en Granny Square Afghan

Hur man kantar en Granny Square Afghan


Granny square afghaner, med sina färgglada rundor av dubbla virka maskor, är en standard bland crocheters. Varje individuella motiv är skapad separat, då gått samman för att bilda den önskade storlek afghanskt. Det sista steget i att skapa en granny square afghan är virka en bård runt den hela sammansatta afghan, ger lappa ett enhetligt och färdiga utseende. Traditionellt har upprätthåller kantning samma dubbel-virkade kluster och avstånd används i virkning motiven. Denna kantning är inte svårt att åstadkomma, kräver att skapa en rippel-fria kanter som gör att afghanskt att ligga Plant utan att blockera lite uppmärksamhet och omsorg där de individuella motiv är förenade.

Instruktioner

• Stick virknålen i hörnet utrymme i alla hörn av den afghanska, lämnar en 6-tums svans. Dra upp en ögla, dra garnet genom öglan på kroken och kedja tre. Infoga kroken tillbaka i samma tre-kedjan hörnet utrymme och gör två dubbla virka maskor i samma tre-kedjan hörnet utrymme. Kedja en. Vänd inte ditt arbete.

• Se tre dubbel virka maskor i nästa kedja utrymmet mellan dubbla virka klustren i motivet, att skapa ett kluster. Kedja en. Fortsätta arbeta på denna etablerade sätt, arbetar tre dubbla virknålar mellan dubbla virka klustren i motiven och virka en kedja mellan kluster. Arbeta över första motivet tills du kommer till hörnet mellanrummen mellan det motivet och motiv till vänster. Kedja en innan hörnet loppet av motivet.

• Göra en dubbel virka i hörnet utrymme på det intilliggande motivet. Den nästa stygn avviker från tre dubbel-virka klustret genom att skapa en söm som kallas en dc2tog eller virka två dubbla virknålar tillsammans. Garn över kroken, sätt in kroken i hörnet utrymmet på det första motivet, dra upp en ögla. Det blir tre slingor på kroken.

• Garn över kroken och dra garnet genom två öglor på kroken. Garn över igen och sätt in kroken i hörnet utrymmet av nästa motiv till vänster. Garn över och dra garnet igenom alla tre slingor på kroken, lämnar en loop på kroken. Dubbel virka två tillsammans sy (dc2tog) är klar. Kedja en.

• Fortsätta i det etablerade mönstret över sidan av den afghanska, att göra en dubbel virka kluster i utrymmen i den intilliggande motivet och en dubbel virka plus en dc2tog där två motiv gå med.

• Arbeta hörnen av afghanskt genom att virka ett kluster av tre dubbla virknålar i första hörnet utrymmet, kedja tre och arbetar ett annat kluster av tre dubbla virknålar i samma hörn utrymme. Återuppta det etablerade mönstret på nästa sida på afghanskt.

• Arbete i etablerade mönster runt hela afghan, arbetar en dubbel virka plus en dc2tog där varje motiv med sin granne. När du kommer till början av raden kantning, gå med garn med en slip-sy till den tredje kedjan av kedjan tre segment, som är en del av det första dubbel-virka-klustret.

• Virka så många rader av farmor-square stil dubbel-virka kluster kantning som önskas, utelämna dc2tog stygnen från efterföljande rader och virka vanlig dubbel virka kluster i varje utrymme från den föregående raden. Fäst upp garnet när du är klar, och använda en trubbig gobeläng nål för att väva i de lösa ändarna.