mynewspapers.net

Hur man känner igen typerna av gå i ax Piercings

Hur man känner igen typerna av gå i ax Piercings


I gamla dagar begränsades öronhåltagning på lägre LOB, med två piercingar på den samma LOB anses vara en ganska radikal praxis. Dessa dagar, finns det en mängd olika öronhåltagning typer som innehåller brosk piercing i sådana områden av ytterörat som conchen, daith, orbitalen och tornet.

Instruktioner

• Börja med en LOB piercing, som du säkert känner igen som en av de vanligaste typerna av gå i ax piercings. Detta är den enda typ av öronhåltagning som ska utföras med en piercing pistol, eftersom den trubbig spetsen kan orsaka trauma och skador på brosket.

• Lär sig känna igen broskpiercings, som genomförs på åsar av toppen av öronen. En pinna öronhåltagning innebär en hoop som placeras genom brosket på toppen av örat, runt åsen. En hjärtörat typ piercing placeras lite längre ner att ridge, nästan nära midway peka av ear.

• Observera typerna av öronhåltagning som pierce brosk framtill på öronen, precis ovanför posten till hörselgången. En traguspiercing ligger på nedre åsen av brosk direkt framför den öra kanalen, medan en daith piercingen ligger på åsen direkt ovanför tragus.

• Lär dig om vilken typ av piercingar som tillämpas på brosk veck i mitten av ytterörat struktur. En conch piercing tränger största brosk luckan i centrum av örat på två separata platser. En råkapiercing ligger ovanför en conch piercing, längs samma luckan till den punkt där det smalnar bakom daith.

• Undersöka mer komplexa piercingar, vilket kan omfatta mer än en del av örat. Till exempel, innebär en industriell öronhåltagning en skivstång som genomborrar pinna och conchen och fästs vertikalt genom en stud på översta åsen i örat. En byggnadsställning, genomborrar dock både främre och bakre åsar av pinna med ett horisontellt streck.

• Observera användningen av en enkel stud piercing, i motsats till en hoop eller en ring, som hjälper dig att känna igen en orbital piercing vid platta övre del av innerörat.