mynewspapers.net

Hur man kan uppmuntra barnet att använda en balans cykelBalans cyklar är ett innovativt alternativ till traditionella småbarn trehjulingar eller cyklar med stabilisatorer. Att låta barn att hålla fötterna på marken, kan balans cyklar småbarn att övergången till en full storlek barn cykel lättare. Medan trehjulingar fokuserar på färdigheter som att trampa och styrning, balansera cyklar fokus på grundläggande ridning skicklighet balans. Om ditt barn är vana vid att hennes trehjuling, kan hon dock tveksam till att prova en tvåhjuliga balans cykel som har inga pedaler. Det finns flera saker du kan göra för att uppmuntra ditt barn att prova en balans cykel.

Instruktioner

• Ge ditt barn möjlighet att prova olika åkande leksaker. Ordet skotrar och småbarn toys låta ofta ett barn till grenslar sätet med båda fötterna på marken, ungefär som en balans cykel. Detta kan hjälpa ditt barn blivit vana vid att cyklar utan pedaler.

• Köpa en cykel som kan justeras till höjden på ditt barn. Låt ditt barn att delta i shopping processen att välja en färg och design som hon finner tilltalande.

• Börja ditt barn tidigt på balans cykel. Barn kan använda balans cyklar som Strider eller KinderBike så tidigt som år 2.

• Hitta en platt och öppna området för ditt barn att öva på att använda hennes balans cykel. Tuff terräng och ojämn cement kan göra cykel-ridning verka skrämmande. En lokal park kan tillhandahålla en vänlig och inbjudande plats att träna.

• Gå bredvid ditt barn som hon praxis balansera på cykeln. Hjälpa henne lära riktningar genom att prata med henne som hon stutar.

• Har din barn bära hjälm och förklara andra säkra metoder att använda vid cykel-ridning. Se till att ditt barn vet vilka områden är säkra och gränserna som du har angett.