mynewspapers.net

Hur man kan strukturera en grekisk formell

Hur man kan strukturera en grekisk formell


Grekiska samhällena, mer känd som studentföreningar för män och sororities för kvinnor, är organisationer finns på många campus. Grekiska liv är inte för alla, men om du vill ansluta till en av dessa organisationer, är det lämpligt att du skriver ett officiellt brev ber om medlemskap efter att du har redan informellt rusade och har fått några rekommendationsbrev från nuvarande eller tidigare medlemmar. Det är också viktigt att du strukturera ditt brev på ett sätt som är affärsmässigt och professionellt.

Instruktioner

• Rikta brevet till den broderskap eller KVINNOFÖRENING ledamot utsetts att ta emot sådana bokstäver. Eftersom detta är ett affärsbrev, Använd ordet "till" snarare än den mer kända "bästa".

• Skriv införandet av brevet. Kortfattat förklara ditt intresse att delta i broderskap eller KVINNOFÖRENING.

• Skriv brödtexten i brevet. Brödtexten i brevet bör förklara varför du vill gå med i gruppen, och du känner hur det kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål och göra dig en bättre människa. Du bör också lägga ut vad du kan tillföra organisationen och hur du mår du kan leva upp till de ideal och krav i gruppen.

• Stäng bokstaven. Tack för den tid och möda att läsaren, och uttrycka tacksamhet för den möjligheten. Underteckna skrivelsen med en lämplig stängning, till exempel "Respektfullt" eller "Vänliga hälsningar."