mynewspapers.net

Hur man kan rigga upp en Center Pin spö

Hur man kan rigga upp en Center Pin spö


Center pin fiske använder en lång, böjlig stav för att lob ett flöte och vägda fluga. Rullen har inte jobbigt och linjen skalar av rullen med samma hastighet som nuvarande. Resultatet är en lång, dead drift med dina flugor studsar på floden botten. Tekniken används ofta för steelhead och lax drift fiske i stora floder. Riggning centrum pin spö och rulle kräver kunskap om genomsnittliga floden djup och lämpliga centrum pin tackla.

Instruktioner

• Knyt i slutet av det huvudsakligt fodrar till en micro svivel med en clinch knut. Placera linjen genom vridbar ring, vrida vridbart sju gånger och dra i slutet av raden genom öppningen vid basen av sveper. Dra linjen för att dra åt Knut och klipp extra tag slutet av raden av Knut.

• Knyt 6 fot 4,54 kg. Monofilament linje till den motsatta änden av swivel med en clinch knut. Skjut en penna flöte på linjen och skjut bobber stopp under penna flottören. Använda tång crimp hållplatsen bobber och hålla flötet mot vridbart.

• Knyt en andra swivel till den fria änden av ledare med en clinch knut. Knyt en 1-foten del av 2,72 kg. Monofilamentgarn till den motsatta änden av swivel och slips monofilamentgarn till fluga med en clinch knut.

• Knyt en 1-foten del av 2,72 kg. Monofilamentgarn att böja i kroken på första fluga. Knyt den fria änden av monofilamentgarn till en andra fluga med en clinch knut. ClipArt-tag ändarna från varje clinch knutar.

• Använd tång för att crimp fem bitar av dela upp skott mellan float och svivel. Split skottet kommer att sjunka flugor och hålla flötet i upprätt läge.